TERMENE DE LIVRARE SI STOCURI

Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasarii comenzii si nu va putea depăși 24 ore. Livrarea se face de catre compania noastra, la adresa specificata de client. Termenele de livrare depind in mod direct de produsul comandat. Toate livrarile se fac pe raza Municipiului Piatra Neamt, de catre soferul nostru. Termenul de livrare a comenzilor poate fi afectat de aspecte care nu se pot gestiona de catre Restaurant Diesel: trafic, conditii meteo, eventuale defectiuni ale autoturismului.

Daca produsele comandate nu mai sunt disponibile, comanda se va anula fara achitarea de daune de niciuna din parti. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau de pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul NU are dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator in cazul neindeplinirii totale sau partiale a sarcinilor din vina Vanzatorului. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii.

CONDITII DE LIVRARE

Valoarea comenzii minime si costul de livrare se calculeaza in functie de distanta fata de Restaurant Diesel, Piatra Neamt:

Zona 1 – până în 3 km, comanda minimă de 26 lei, cost livrare 2,5 lei

Zona 2 – până în 4 km, comanda minimă 50 lei, cost livrare 5 lei

Zona 3 – până în 6 km, comanda minimă 75 lei, cost livrare 7,5 lei

Zona 4 – până în 8 km, comanda minimă 100 lei, cost livrare 10 lei

Zona 5 – până în 10 km, comanda minimă 125 lei, cost livrare 12,5 lei

Comenzile pot fi trimise in intervalul de timp 10:00 – 22:00, de luni pana duminica. Programul poate fi modificat. Tacamurile se aduc la cererea clientului ( 1 LEU / SET ). Sacoșele ecologice se taxează separat( 0.50 LEI / BUC) .