Conditii Generale pentru utilizarea site-ului restaurantdiesel.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului restaurantdiesel.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
S.C. Ciuche Mini Mal S.R.L, denumita in continuare Diesel, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .
Diesel detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea Diesel, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.
Întregul continut al site-ului restaurantdiesel.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Diesel. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea Diesel.
Accesul si utilizarea paginii restaurantdiesel.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.
Informatiile prezente pe restaurantdiesel.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii restaurantdiesel.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul restaurantdiesel.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor restaurantdiesel.ro.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Diesel.

Diesel nu va acorda nicio garantie referitoare la:
– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel, Diesel nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau prin accesarea acestuia.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele Diesel, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Continutul paginii web restaurantdiesel.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea restaurantdiesel.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.
restaurantdiesel.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
Diesel nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

METODE DE PLATA
Metodele de plata disponibile pe restaurantdiesel.ro sunt:

  • plata cu numerar la livrarea produselor si serviciilor;
  • plata cu cardul la livrarea produselor si serviciilor;
  • plata online a produselor si serviciilor furnizate de catre Diesel. Prin produse se intelege preparatele vandute de noi si ambalajele folosite. Prin servicii se intelege serviciile de livrare.

Diesel nu solicita direct sau indirect de la Client niciun fel de date bancare, toate aceste date necesare procesarii platii fiind colectate de furnizorul serviciilor de plata care asigura respectarea confidentialitatii datelor astfel colectate.

STOCURI SI TERMENE DE LIVRARE

Comenzile vor fi livrate cumparatorului in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Termenele de livrare depind in mod direct de produsul comandat. Toate livrarile se fac doar pe raza Municipiului Piatra Neamt, de catre soferul nostru.

Daca produsele comandate nu mai sunt disponibile, comanda se va anula fara achitarea de daune de niciuna din parti. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau de pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul NU are dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator in cazul neindeplinirii totale sau partiale a sarcinilor din vina Vanzatorului. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii.

INFORMATII PERSONALE
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Diesel, dar poate include si alte informatii aflate în stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Informatiile solicitate prin intermediul acestui site nu vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Diesel utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
Diesel nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul restaurantdiesel.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Diesel; transmiterea de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre Diesel a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de Diesel si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
Diesel va pastra confidentialitatea acestor informatii. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Va multumim pentru intelegere!